Riudaura celebra una trobada amb representants dels partits polítics al Parlament

Membres de, gairebé, totes les formacions parlamentàries signen el Bover per prohibir el fracking, el PP no es presenta a la convocatòria

Xènia Serrat. OLOT

Imatge

Representants dels partits polítics i membres RiudauraJunts al Bover
Imatge de la Plataforma RiudauraJunts

Riudaura camina endavant. El poble garrotxí acull representants de pràcticament tots els partits polítics amb representació al Parlament de Catalunya, amb excepció del PP, per tal de buscar suport i aconseguir firmar un document, per prohibir el fracking, que porta el nom de l’antic pou de petroli.

En una visita al pou del Bover, Eulàlia Massana – alcaldessa de Riudaura – explica la situació en la què es troba el poble i Llorenç Planagumà – geòleg de la Plataforma Riudaurajunts – analitza els aspectes geològics i les possibles conseqüències mediambientals que es poden derivar de la pràctica d’aquest nou mètode d’extracció.

Seguidament es llegeix el document que compromet els partits polítics a posar el tema damunt la taula i a combatre de forma unànime el fracking al Parlament. A més, també els vincula a intentar frenar els permissos pendents de concessió, així com els ja concedits, en especial, el Projecte Ripoll.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s