Internet

A la xarxa, diaris com Nació La Garrotxa.cat han publicat articles relacionats amb les possibles conseqüències del fracking en cas que es fer a la Garrotxa (Riudaura) a l’article El fracking podria afectar l’aqüífer del riu Fluvià i exposa la rebaixa del Govern de la Generalitat a les fiances per a fer prospeccions El Govern rebaixa la fiança per a les prospeccions d’hidrocarburs, entre altres.

Tanmateix, Vilaweb ha destacat en les investigacions sobre el fracking i destaquem articles com Què cal saber sobre el ‘fracking’?. També ha realitzat un exhaustiu seguiment dels moviments socials i la resposta ciutadana: Vic es declara territori lliure de fracking i Unió de Pagesos s’adhereix a la Plataforma Aturem el Fracking.

Cal recordar que el plat fort d’internet són les xarxes socials i, és aquí on associacions de joves, plataformes contra el fracking, societat civil… expressen de forma lliure el seu posicionament i exposen els seus  motius, generalment, en contra de la fractura hidràulica. Un altre element important i de difusió d’aquesta lluita són els blocs, com per exemple el de RiudauraJunts, que ja permès als veïns de Riudaura explicar al món la seva situació, les seves tasques i lluita i l’evolució d’aquest procés en general, a nivell polític i social.

4 thoughts on “Internet

  1. Hello! This is my first visit to your blog!
    We are a team of volunteers and starting a new
    initiative in a community in the same niche.
    Your blog provided us useful information to
    work on. You have done a outstanding job!

Deixa un comentari