Televisió

Televisions autonòmiques i comarcals han escoltat el clam de la ciutadania i han volgut mostrar a l’audiència què passa amb el Fracking a Catalunya.

Televisió de Catalunya, des del 324 ha presentat a l’audiència un reportatge que exposa la situació actual als Estats Units, després d’haver sotmès diversos territoris, de forma massiva, a aquesta nova tècnica d’extracció. Van comptar amb la col·laboració d’Anotoni Basses a “La incidència del fracking als EUA” i van portar a les pantalles qüestions del debat energètic a ““Fracking” i debat energètic“.

Per altra banda, 8TV i TVGIRONA han realitzat treballs d’investigació sobre la fractura hidràulica al Principat, sobretot centrant-se en el Porjecte Ripoll. Els mitjans han aconseguit contectar amb l’empresa Teredo Oils i treure a la llum certes declaracions que posen en dubte els arguments de la Generalitat. 8TV va emetre Pànic al ‘fracking’ el 27/01/2013, una elaboració de l’equip de reporters de 8alDia, havent parlat telefònicament amb l’empresa i desplaçant-se fins a Riudaura per transmetre-ho in situ. TVGIRONA va desvetllar a “A QUI BENEFICIA EL ‘FRACKING’?” que l’empresa Teredo Oils volia començar a extreure gas en els propers mesos a el programa Cau la nit.

Finalment, mitjans locals com OLOT TELEVISIÓ s’han dedicat a acompanyar la ciutadania més pròxima en els moviments diaris i les emprenedories de les Plataformes. A continuació us deixem amb els enllaços més destacats:

La Plataforma Riudaurajunts contra el fracking desconfia que l’empresa Teredo Oils no farà servir aquesta tècnica

Torelló es declara lliure de ‘fracking’ amb els vots d’Iniciativa, PSC, Esquerra-Junts per Torelló i CiU

Ribes de Freser es declara lliure de ‘fracking’ sense consens a l’equip de govern

1 thoughts on “Televisió

  1. Retroenllaç: 8tv i 324 emeten reportatges sobre el Fracking |

Deixa un comentari